Polnilne postaje za električna vozila

Vnaši ponudbi najdete polnilne postaje SMA za posebej inteligentno, trajnostno in stroškovno učinkovito polnjenje električnih vozil.

SMA EV Charger operaterjem PV sistemov omogoča inteligentno in trajnostno polnjenje električnih vozil. To je zato, ker polnjenje električnih vozil s sončno energijo zmanjšuje stroške nakupa omrežja na minimum.

Polnilne postaje

SMA EV CHARGER 7.4 / 22

Ne glede na to, ali je vaš sistem povsem nov ali že nekaj časa deluje, je polnilnik SMA EV zaradi svojega trajno pritrjenega polnilnega kabla tipa 2 zelo prilagodljiv in združljiv z vsemi običajnimi električnimi vozili. Zahvaljujoč sistemu SMA Energy System Home uporabniki prejemajo rešitve iz enega samega vira.

Z njim lahko enostavno upravljate z vrtljivim stikalom neposredno na napravi ali v aplikaciji SMA Energy na vašem pametnem telefonu. Funkcija polnjenja se polni s skoraj dvakratno hitrostjo kot običajna polnilna postaja. Tudi majhne sončne kapacitete lahko izkoristimo do maksimuma zgodaj zjutraj in zvečer, zahvaljujoč samodejnemu preklopu iz enofaznih in trifaznih načinov polnjenja.

  • Polnjenje do 22 kW
  • Funkcija ojačevanja za omrežno združljivo enofazno polnjenje z močjo do 7,4 kW
  • Nadzor in vizualizacija prek pametnega telefona z aplikacijo SMA Energy.

Vse iz enega samega vira

Zahvaljujoč aplikaciji SMA Energy imajo lastniki sistemov ves čas na voljo vse ustrezne informacije o svojih sistemih. To zagotavlja večjo preglednost zahvaljujoč najnovejšim informacijam o postopku polnjenja in največji nadzor s konfiguracijo načina polnjenja.
Zelo priročno: preprosto vnesite, ko želite, da je vaš avto pripravljen in aplikacija samodejno zažene postopek polnjenja.

Hitri kontakt