Energetska neodvisnost

SONČNA PRIHODNOST

Elektrarna | Toplotna črpalke | Klimatske naprave | E-mobilnost | IR – paneli

Brezplačna energija za vašo hišo

Proizvajanje električne energije kot investicija v prihodnost

S svojo sončno elektrarno proizvajate lastno električno energijo, kar je za vas tudi cenovno ugodnejše kot pri oskrbovalcu z energijo. Sončna elektrarna vam zagotavlja dolgoročno zanesljivost cene in neodvisnost. Pozabite na nihanja cen elektrike in na stabilni osnovi proizvajajte lastno električno energijo.

MANJŠE SONČNE ELEKTRARNE ZA SAMOOSKRBO

 Postavjamo sončne elektrarne za samooskrbo po celotni Sloveniji. Postavimo vam jo po sistemu na ključ, pri čemer za vas uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo.

VEČJE SONČNE ELEKTRARNE

 Podjetja se lahko odločijo za samooskrbo oziroma mali poslovni odjem z elektrarno do velikosti 34,5 kilovata. Če imate na voljo dovolj površine za postavitev večjesončne elektrarne, se lahko vključite v shemo PX3, pri kateri lahko presežek električne energije prodate v omrežje in tako poleg prihranka poskrbite še za dodatni zaslužek.

OTOČNE ELEKTRARNE

Otočni foto napetostni sistemi so namenjeni za energetsko preskrbo počitniških hišic,jadrnic na morju, prikolic za kampiranje, gorskih koč, zidanic, baznih postaj in vseh objektov, ki jih ni mogoče priklopiti na javno distribucijsko omrežje oziroma bi to predstavljalo prevelik strošek.

Hitri kontakt