TOPLOTNE ČRPALKE MITSUBISHI

Varčno in učinkovito ogrevanje

TOPLOTNA ČRPALKA MITSUBISHI

Toplotne črpalke Mitsubishi zagotavljajo prijetno toplino in dobro počutje. Proizvajalec Mitsubishi Electric vam ponuja popolnoma zanesljivo in sodobno tehnologijo ogrevanja s toplotno črpalko, ki vključuje najkakovostnejše komponente in predstavlja dolgotrajen in ekonomičen nakup.

Postanite neodvisni od fosilnih goriv in pomembno prispevajte k okolju za prihodnje generacije. Segrevajte in poskrbite za pripravo tople sanitarne vode na način, ki prihranja vire. Toplotna črpalka za udobje v vašem domu črpa energijo iz obnovljivih virov energije.

Toplotne črpalke Mitsubishi nudijo najvišjo kakovost, na katero se lahko zanesete. Vsi produkti prestanejo različne preizkuse zmogljivosti, na trg pošljejo le tehnološko dovršene naprave, ki so prestale tudi 800-urni preizkus toplotne napetosti in 2000-urni vzdržljivostni test. Skrbno načrtovanje, neusmiljeni preizkusi in nenehne izboljšave zagotavljajo, da so toplotne črpalke Mitsubishi kakovostne, tehnološko napredne in trpežne. Delovanje je tiho in povzroča nizke stroške.

Zunanje enote MITSUBISHI

toplotne_crpalke_mitsubishi

Mitsubishi Ecodan

Mitsubishi Ecodan zunanja enota toplotne črpalke omogoča pripravo grelne vode do temperature 60 °C pri zunanjih -3°C in 55°C pri zunanjih -10°C.

toplotne_crpalke_mitsubishi_zubodan

Mitsubishi Zubadan

Kombinacija obeh naprav Ecodan – Zubadan omogoča visoko energetsko učinkovitost do -15°C in delovanje do-  28°C zunanje temperature.

Notranje enote MITSUBISHI

toplotne_črpalke_mitsubishi_cylinder

Notranja enota Cylinder

Mitsubishi notranja vodna enota z vgrajenim rezervoarjem sanitarne tople vode Cylinder Unit je odličen sistem 2 v 1. Poskrbi za ogrevanje ogrevalne in sanitarne vode hkrati.

toplotne_črpalke_mitsubishi_HydroBox

Mitsubishi HydroBox

Notranja stenska vodna enota Mitsubishi Ecodan Hydro Box brez rezervoarja za sanitarno vodo. Omogoča vgradnjo praktično kamorkoli v prostor, ponaša se z izredno kompaktno obliko majhnih dimenzij.

Hitri kontakt